Ministerul Educației: "Cursurile școlare nu se reiau pe 6 aprilie!"

294
Ministerul Educației:

Articole de la același autor

Ministerul Educației a anunțat, în urmă cu puțin timp, că structura anului școlar 2019 – 2020 nu a fost modificată și că nu vor fi reluate cursurile pe 6 aprilie.

Comunicarea vine să infirme informațiile care circulă de astăzi de dimineață, potrivit cărora începând cu 6 aprilie nu vor mai fi suspendate cursurile și se reia activitatea normală în unitățile de învățământ.

"Vă informăm că informațiile și documentul puse în circulație astăzi, 1 aprilie, în spațiul public, potrivit cărora structura anului școlar 2019-2020 a fost modificată, sunt false! Cursurile nu se reiau în data de 6 aprilie! Vă rugăm să vă informați doar din surse oficiale și vă asigurăm că Ministerul Educației și Cercetării va informa în mod oficial în legătură cu deciziile ce urmează a fi luate pe acest subiect. Așa cum se cunoaște, aceste decizii depind de evoluția pandemiei generate de coronavirus/COVID-19", au anunțat reprezentanții MEC.

De asemenea, aceștia spun că va fi formulat denunț penal pentru ca organele abilitate să identifice persoanele care se fac vinovate de distribuirea în spațiul public a unor înscrisuri false, care au rolul de a genera confuzii.

"Ministerul Educației și Cercetării se delimitează categoric de acțiunile acestor persoane și de conținutul fals al documentului: documentul vehiculat în spațiul public nu este emis de Ministerul Educației și Cercetării", a mai subliniat biroul de presă al MEC.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7709 secunde