Ministerul Educației lansează un modul de clase digitale

301
Ministerul Educației lansează un modul de clase digitale - clasedigitalesursateenlife-1585680858.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Educației și Cercetării, alături de Narada, lansează, în cursul zilei de astăzi, 1 aprilie, un modul de clase digitale. Toate acestea au loc în cadrul inițiativei "Reacție pentru educație", ocazie cu care se va lansa "Naradix", un modul de clase digitale, prin care adolescenții din întreaga țară își pot da întâlnire online, timp de o oră, pentru a învăța despre lucrurile care îi pasionează.

Astfel, de la social media, la personal branding, dezvoltare personală, tehnologie, inteligență artificială sau educație financiară, elevii vor avea ocazia de a interacționa cu profesioniști de top.



La clasele digitale vor participa vloggeri celebri, oameni de business sau traineri cunoscuți. Așadar, în zilele ce urmează, tinerii vor avea posibilitatea, printre altele, de a intra în contact cu dr. Mihail Pautov. Medicul le va explica acestora de ce este important să rămânem acasă pe perioada carantinei, cum să ne protejăm de virus și cum pot evolua lucrurile în continuare.
Tot săptămâna aceasta, Urania Cremene le va vorbi adolescenților despre cum pot fi gestionate sănătos emoțiile în timpul izolării, ce putem face pentru a ne simți cât mai bine, chiar dacă nu ieșim din casă, și cum putem folosi timpul liber în mod constructiv.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3106 secunde