Mike Godoroja& Blue Spirit, live la Constanța

162
Mike Godoroja& Blue Spirit, live la Constanța - mikegodoroja-1487782479.jpg

Articole recomandate

Mâine, la Timeless Urban Bistrot, începând cu ora 20.30, Mike Godoroja &Blue Spirit invită constănțenii la un concert live de excepție.

Mike Godoroja& Blue Spirit le propune de Dragobete "Concertul cu diamante", un spectacol complet, o experiență audio-video de excepție în care blues-ul condimentat cu rock, jazz, country și motive tradiționale românești spune povestea iubirii de pretutindeni și dintotdeauna.

Diversitatea stilistică, instrumentele populare din diverse părți ale lumii (banjo, mandolina, dulcimer, slide guitar, cigar box guitar, buzuki, kazoo, hurdy-gurdy) și claviaturile din perioada de aur a rock-ului și blues-ului care creează sonorități vintage-moderne (orga Hammond a lui Jon Lord sau Keith Emerson, orga Vox Continental a lui Ray Manzarek /The Doors, clavinetul D6 pe care l-a făcut celebru Stevie Wonder sau pianul Fender Rhodes al lui Chick Corea,) creează un spațiu magic, în care sunt invitați să pășească toți cei ce sărbătoresc iubirea.

Mike Godoroja alături de colegii săi: Vali Vătuiu, Călin Grigoriu, Tibi Dutu, Dorian Pîrvu și Alin Păun se impun pe scena românească prin blues-ul "elastic", condimentat cu jazz, rock, folk, country și tradiționale modele românești, prin colaborarea cu alți artiști importanți și prin inspirația cu care aduc de fiecare dată o abordare nouă, surprinzătoare.

"Suntem onorați să cântăm la Constanța, vă promitem o seară cu dragoste de muzică și de oameni și vă rugăm să aveți o viață frumoasă!", ne-a declarat Mike Godoroja, parafrazând una dintre celebrele lor melodii.

Mike Godoroja a realizat timp de douăzeci de ani emisiuni de radio și televiziune dedicate muzicii și artiștilor și a fost producătorul muzical al întâmplărilor care i-au adus în România pe Ray Charles, James Brown, Chick Corea, Zucherro, Big Mountain, Jimmy Smith, Steve Howe, Steve Hackett, David Palmer.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Februarie 2017
Stire din Cultură-Educație : Concert Anti-Valentine's Day, în Club Doors
Marţi, 07 Februarie 2017
Stire din Cultură-Educație : Concert Bosquito,  la Harlequin
Miercuri, 18 Ianuarie 2017
Stire din Cultură-Educație : 3 Sud Est, în concert la Clubul Phoenix
Sâmbătă, 14 Ianuarie 2017
Stire din Cultură-Educație : Concert "Luna Amară", în Club Doors
Pagina a fost generata in 0.4427 secunde