Mii de kilograme de legume și fructe, donate de elevii Școlii "Lucian Grigorescu"

299
Mii de kilograme de legume și fructe, donate de elevii Școlii

Articole de la același autor

În perioada 19 - 23 noiembrie, în Școala "Lucian Grigorescu" din Medgidia, s-a derulat campania socială "Săptămâna legumelor și fructelor donate", din cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară. Campania, aflată la cea de-a noua ediție, a implicat voluntari, elevi și profesori, de la școlile care promovează acțiunile umanitare din cadrul SNAC. Scopul acesteia a fost acela de a sensibiliza elevii și profesorii din unitățile de învățământ cu privire la situația dificilă în care se află persoanele afectate de lipsa de alimente.

Coordonați de prof. Mariana Nistor, responsabil SNAC, elevii, părinții și cadrele didactice din unitatea de învățământ s-au implicat ȋn această campanie și au reușit să doneze peste 1.500 de kg de fructe și legume. Beneficiari au fost copiii din cadrul Asociațiilor "Zâmbet și Culoare", "Curcubeul Cunoașterii" și bătrȃnii de la Centrul de Ȋngrijire și Asistență Poarta Albă. O parte din cantitate a fost direcționată către Protoieria Medgidia, pentru a veni în sprijinul celor 12 elevi ai școlii care zilnic iau masa de prânz aici și desfășoară activități gen after school, sub îndrumarea unor cadre didactice voluntare.

"Campania «Săptămâna fructelor și legumelor donate» a fost un bun prilej pentru a arăta că ne pasă și că împreună putem face o lume mai bună. Le mulțumim în primul rând părinților pentru sprijinul acordat și pentru că au dovedit încă o dată că sunt reali parteneri în formarea și educarea copiilor în spiritul valorilor umanitare", a declarat directorul școlii, prof. Simona Dănilă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.393 secunde