Micile balerine invită constănțenii la gala anuală

223
Micile balerine invită constănțenii la gala anuală - micilebalerine-1449861606.jpg

Articole de la același autor

Ca în fiecare an, cum deja și-a fidelizat spectatorii, Școala de balet "Elisabeth Pândichi-Lux" organizează duminică, 13 decembrie, de la ora 18.30, pe scena Casei de Cultură Constanța, cea de-a XI-a ediție a Galei de Balet Anuale.


Artiștii, cu vârste cuprinse între 4 și 52 de ani - cei maturi sunt reprezentați de "Grupa mămicilor", care doresc să se mențină în formă -, evoluează sub coregrafia prof. Elisabeth Pândichi-Lux, sau Betty, cum îi zic copiii.


În actul I, vor fi prezentate balete clasice celebre, precum "Frumoasa din Pădurea Adormită", "Coppelia", "Cor-sarul", "Carmen", precum și dansuri contemporane, pe muzica trupei Phoenix sau din coloana sonoră a cunoscutul film Amelie - muzica lui Yann Tiersen. Cu majoritatea din aceste variații, micile balerine au reprezentat Școala de balet "Elisabeth Pândichi-Lux" la concursuri naționale și internaționale. 


Deliciul publicului va fi cu siguranță și anul acesta "Dansul Păpușilor" din baletul "Spărgătorul de Nuci", interpretat de cele mai micuțe balerine ale școlii, iar pentru a fi în ton cu atmosfera săr-bătorilor, în actul al II-lea va fi prezentat minunatul "Spărgător", din celebra lucrare "Spărgătorul de Nuci". Clara va fi interpretată de Andreea Gabor, Zâna Dragee - Andreea Rusu, Dansul Spaniol - Vanesa, Dansul Oriental - Raluca și Andra.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Decembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Ultima reprezentație de balet  din acest an
Miercuri, 25 Noiembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Spectacol interactiv pentru prichindei
Pagina a fost generata in 2.202 secunde