Mesaj de suflet: "Noi, preoții, vă purtăm pe toți în rugăciuni"

289
Mesaj de suflet:

Articole de la același autor

Chiar dacă ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, preoții merg la biserici și slujesc în fiecare zi, fac pomelnice și țin legătura telefonic sau prin intermediul internetului cu credincioșii.

Preotul Bisericii "Sfântul Mare Mucenic Mina" din parcul Tăbăcărie și-a anunțat enoriașii, ieri dimineață, că biserica va fi deschisă, în fiecare zi, între orele 9.00 și 12.00.



"Cei cărora vă este dor de Dumnezeu puteți intra, în limita a trei persoane, vă puteți închina, puteți rosti rugăciuni și aprinde lumânări pentru cei dragi, vii sau adormiți. În același timp, puteți lăsa pomelnice cu cei dragi, care vor fi pomenite de către preoți la Sfânta Liturghie. Pomelnicele Postului Mare sunt în continuare pomenite la Sfântul Altar, de către preoții parohiei noastre, iar slujbele vor fi transmise online. Vă rugăm să respectați cu sfințenie regulile și legile în vigoare în această vreme de suferință, precum și normele de igienă și de izolare socială, necesare pentru a răzbi dincolo de această molimă. Noi, preoții, vă purtăm pe toți în rugăciuni, la Tronul Preacuratului Dumnezeu", a declarat preotul paroh Claudiu Banu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6352 secunde