Marius Manole și Medeea Marinescu, într-un nou spectacol, la Casa de Cultură

228
Marius Manole și Medeea Marinescu, într-un nou spectacol, la Casa de Cultură - familoc1-1580418854.jpg

Articole de la același autor

Spectacolul "Fă-mi loc!", în regia lui Radu Beligan, ajunge, pe 25 februarie, începând cu ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța. Din distribuție fac parte Marius Manole și Medeea Marinescu. 


"Fă-mi loc!" spune povestea a doi tineri care se regăsesc în ajunul Crăciunului în cușeta unui tren de noapte. Ea, o fată singură, șarmantă, aventurieră, el, un bărbat cu principii, pus în fața unui eveniment neprevăzut ce-i va răsturna întreaga existență. 
"Suntem în ajunul Crăciunului. E momentul în care simțim mai mult ca oricând să fim înconjurați de familie și de cei pe care îi iubim cu adevărat. Hazardul îi aduce pe Manuel și Camilla împreună, doi oameni ce nu au aparent nimic în comun, ceea ce va genera nenumărate «scântei». Amândoi caută să înțeleagă și să se înțeleagă, amândoi au nevoie să se destăinuie și, mai mult, amândoi au nevoie de a se vindeca de singurătate. Practic, acesta este un spectacol care ne invită să reflectăm asupra propriei noastre existențe dincolo de orice conveniență socială", susțin organizatorii. 


Prețul unui bilet este cuprins între 60 și 80 de lei, în funcție de locul ocupat în sală. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8995 secunde