Mari artiști ai scenei românești, la Casa de Cultură din Constanța

686
Mari artiști ai scenei românești, la Casa de Cultură din Constanța - fondactorimari-1478012243.jpg

Articole de la același autor

Agenda de spectacole a lunii noiembrie la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța s-a deschis deja aseară, cu comedia savuroasă "Prenumele", avându-l în rolul principal pe… mereu tânărul și neliniștitul Claudiu Bleonț.

Cu Florin Piersic și Medeea Marinescu, spectatorii constănțeni au ocazia să se reîntâlnească pe 16 noiembrie, de la ora 19, în celebra piesă "Străini în noapte", care se joacă deja cu o frecvență pentru care ne-ar putea invidia chiar și bucureștenii.

Piesa este fascinantă nu numai pentru că numele Florin Piersic apare pe afiș, ci și pentru că este o capodoperă, o piesă de teatru în care aștepți cu sufletul la gură să vezi ce urmează, ce vor zice și cum va decurge acțiunea. Iar acest lucru este foarte important atunci când vine vorba de teatru, pentru că nu trebuie să ai timp să te plictisești când ești în sală.

Prețul biletelor este de 50 și 60 lei.

v v v

Ștefan Bănică susține în luna noiembrie un turneu național în opt orașe din țară cu spectacolul "O toamnă rock’n’roll cu Ștefan Bănică!", la Casa de Cultură din Constanța oprindu-se pe 21 noiembrie, de la ora 19.30. Vino să trăiești atmosfera unică a unui show inconfundabil, plin de emoție, energie, bucurie! Constănțenii prezenți în sală vor auzi live hiturile artistului, de care s-au îndrăgostit, dar și noile sale cântece, lansate în ultima perioadă, cum ar fi "Când nu vezi", "Gură, taci!" sau cea mai nouă colaborare a lui Ștefan Bănică cu Cabron - "La masa mea".

Prețul biletelor este de 80, 100 și 150 lei.

v v v

Comedia americanului Sam Bobrick "Un bărbat pentru Sara" va prilejui, pe 22 noiembrie, de la ora 19, reîntâlnirea cu Emilia Popescu, Diana Cavallioti, Constantin Cotimanis, Andi Vasluianu, Andreea Vasile. Intriga conjugală a piesei, cu replici sclipitoare, situațiile stranii și comice în care ajung personajele doar într-un living de apartament din New York au permis celor cinci actori crearea unor personaje moderne, pe alocuri extravagante, pline de haz. Pariul acestei comedii de cinci stele a fost câștigat încă de la premieră: publicul s-a amuzat copios timp de două ore și a cerut trupei multe ieșiri la rampă pentru aplauze.

Prețul biletelor va fi de 70 lei și 50 lei.

v v v

Ultimul spectacol programat în luna lui Brumar, pe 28 noiembrie, de la ora 19, va fi tot o comedie - "Neveste de fotbaliști", cu Magda Catone, Răzvan Oprea, Marius Razea/Angel Popescu, Cosmin Șofron, Mariana Dănescu, Doina Teodoru și Simona Popescu.

Prețul biletelor este de 50 și 60 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Octombrie 2016
Stire din Cultură-Educație : "Mica Sirenă"  se joacă în festival
Miercuri, 26 Octombrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Carnaval de Halloween… la Harlequin
Pagina a fost generata in 0.4891 secunde