Vezi varianta desktop
Înapoi la ediţia de astăzi
Cultură-Educație

MApN a preluat imobilul în care va funcționa Liceul Militar de Marină Constanța

Ştire online publicată Marţi, 13 Martie 2018
de Andreea PERHAIȚĂ
Citeste articolul
Scolarizare
Oare vor fi tăiate locuri de la celelalte licee de elita ale Constanței ptr. locurile de la LMM?
de la Fost
Nimic nu-i gratis
MApN da 5 Ha teren in Palas pentru construcția de locuințe sociale prin programe de incluziune și programe cu fonduri europene, conform Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Constanța nr. 172/2016. Vezi: http://dlaj.mapn.ro/documents/acts/HG_3282_Constanta__1515653439.doc http://dlaj.mapn.ro/documents/acts/Anexa_1_DT_3282_Constanta_1515653478.doc
de la PMC
Intrebare
Dar din LMM ce ies? Nici soldati, nici cadeti..nimic!! Clar calitate slaba a educatiei. De acord cu tine. Ar trebui reintrodusa programa scolara a anilor 80. Mai departe D-zeu cu mila.
de la Ex-NAVROM
nu se vrea ?
Ce nu se vrea ,ca doar ies din acest liceu fara sa stie nimic ! Nu-s nici mecanici nici electricieni ,atunci cine-i vrea ? Calitate foarte slaba a educatiei ,nici macar la nivelul anilor 80 cand erau angajati la flota Navrom.
de la fani
Liceu Militar
O să fie cea mai mare țeapă pt un copil să facă, acest Liceu Militar. Să faci 6 ani de școală ca să ieși un amărât de subofițer cu salariul de 2000 de lei pe lună.
de la Un cititor
De ce?
De ce nu s-a reinfiintat LMM acolo unde a fost prima data? Numai pe japca sunteti! Din Navrom plecai cu repartitie la IEFM sau IEP...cand existau si alea. Din LMM plecai cu multe amintiri de cacat si cu sufletul de copil distrus...In portul Constanta exista (inca) cateva companii de remorcaj maritim care puteau prelua pe baza de contract o parte din absolventii Navrom-ului. Dar nu se vrea. Si-au pus ambitia o parte din fostele fosile care au iesit cu pensie babana si care s-au luptat cu paharele de whisky si unii labagii mai tineri ambitia de a reinfiinta cacatul asta de LMM si asta este..Pe noi astia, fostii elevi ai Navromului ne intreaba cineva daca vrem LMM-ul in locul de NAVROM-ului? Acum ar trebui sa cerem si noi sediul fostului LMM, nu?
de la Ex-NAVROM
Gheneral
Si... MApN asta.. a platit ceva pentru cladiri, teren ? Sau e cu japca ? Ca presupun ca si primaria, cand "preia" ceva teren plateste.. sau este tot ca pe vremea "totul este al tutulor" ?
de la Doamna si Domnul
Social Sănătate Eveniment
Sport Cultură-Educație Politică
Economie Actual Fun
Arhiva