Mai puține locuri de cazare la Universitatea "Ovidius"

812
Mai puține locuri de cazare la Universitatea
Liga Studenților din Univer sitatea "Ovidius" aduce la cunoștința celor interesați că se mai primesc cereri pentru cazare până sâmbătă, 24 septembrie, între orele 11:00 – 13:00, la sediul Ligii, situat pe bulevardul Mamaia nr. 124, Cămin nr. 2, mansardă, camera 5.
Universitatea asigură cazarea studenților în cele patru cămine proprii și un cămin închiriat, con-tractul pe care îl avea cu Minis-terul Educației pentru căminul Energetic expirând anul acesta.
În căminele 1 și 2 sunt 680 locuri de cazare, în Faleză Nord – 270 locuri, în Faleză Nord II – 488 locuri, iar la căminul liceului "Vasile Pârvan" – 80 locuri.
Studenții care erau cazați la căminul Energetic vor fi mutați într-un cămin nou despre care conducerea universității dă asigurări că va fi gata până în luna octombrie. "Vom prelungi colaborarea cu privire la căminul Pârvan și vom inaugura un nou cămin, de 100 de locuri, pentru a crește gradul de confort al studenților noștri", a spus Victor Ciupină.
Repartizarea efectivă a locurilor din fiecare cămin se va face într-o ședință unică la care vor participa reprezentanții decanatelor și Liga Studenților.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Septembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Site de "urgențe matematice"
Miercuri, 14 Septembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : 180 lei, "Bani de liceu"
Pagina a fost generata in 0.5031 secunde