Mac! Mac!!. "Rățușca cea urâtă" vă așteaptă la teatru

337
Mac! Mac!!.

Articole de la același autor

Actorii Teatrului de Tineret și Copii "Căluțul de Mare" vă așteaptă duminică, 9 iunie, de la ora 10.00, la o nouă întâlnire cu "Rățușca cea urâtă". Piesa este o adaptare după Hans Christian Andersen, iar regia, scenariul și scenografia poartă semnătura binecunoscutului Valentin Dobrescu.
 
Muzica este coordonată de compozitorul Radu Alin Macovei Moraru. De precizat că spectacolul se încadrează în grupa de vârstă 3-10 ani, spectatorii având ocazia să îi revadă pe scenă pe Rovena Paraschivoi, Vasile Gherghilescu, Claudia Zaharia, Andrei Stroescu, Arina Cojocaru, Ion Ciolan.


Într-un decor domestic, plin de candoare, o ogradă cu rățuște, găini, gâște, gâscani, curcani, micuții vor descoperi una din cele mai frumoase povești ale lui Hans Christian Andersen și îl vor însoți pe micul boboc de lebădă, clocit de o rață în drumul său către adevărata sa identitate. Micul bobocel este complet atipic față de ceilalți boboci de rață, toți râd de el și "rățușca diferită" este alungată. Necăjit, nevoie mare, el se tot întreabă de ce este atât de urât și de ce nu este ca ceilalți. "Mac!! Și ce voce am!! Mac! E groasă. Ceilalți pui piuie așa frumos.... iar eu.... mac! Cum să nu-i sperii pe toți cu așa glas?...Mac! Mac!!", spune el tot timpul.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4524 secunde