Luați-vă porția de "Testosteron" de la Teatrul de Stat Constanța!

240
Luați-vă porția de

Articole de la același autor

Duminica aceasta, pe 26 ianuarie, de la ora 19.00, lăsați-vă copiii acasă și haideți la Teatrul de Stat Constanța. Aici, actorii vor pune, din nou, în scenă, spectacolul "Testosteron", după autorul polonez Andrzej Saramonowicz. Precizăm că piesa a înregistrat deja un mare succes, atât în Polonia, cât și în străinătate, fiind jucată pe scene din Marea Britanie, Turcia, Cehia sau Bulgari. 


Regizorul acestei piese, Traian Șoimu a declarat că "Testosteron" este un spectacol despre cât de devreme sau cât de târziu înțelegi care ți-e rostul pe lumea asta, iar unii nu apucă să înțeleagă până mor. 


"Pentru mine este o tragicomedie în care șapte bărbați, care vin la o nuntă ce nu se mai întâmplă, au ocazia să se înjure, să se bată, se angajează într-un fel de skanderbeg testiculoidal, să arate care dintre ei este mai tare. Dar fiecare are, la rândul lui, câte o frustrare legată de femei. Cred că femeile sunt dușmanul lor principal, dar, de fapt, nu e unul care să nu le iubească până la Dumnezeu și înapoi...", a explicat acesta. 


Din distribuție fac parte: Marian Adochiței, Bogdan Caragea, Remus Archip, Andrei Cantaragiu, Andu Axente, Alexandru Medveghi, Adrian Dumitrescu. Scenografia este semnată de Zsolt Fehérvári, el fiind asistat de Lăcrămioara Dumitrașcu, iar muzica îi aparține lui Adrian Mihai. Pe parcursul a aproximativ două ore, șapte bărbați cred că femeile sunt dușmanul lor principal, dar, de fapt, nu e unul care să nu le iubească până la Dumnezeu și înapoi. Datorită limbajului folosit, piesa nu este recomandată minorilor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4576 secunde