Loredana, Holograf, Voltaj și Smiley, concert pe plajă, la Venus

346
1
Loredana, Holograf, Voltaj și Smiley, concert pe plajă, la Venus - loredana1-1438277786.jpg

Articole de la același autor

Pe 1 august, începând cu ora 19.30, Europa FM - Live pe Plajă își propune să-și depășească propriul record național de spec-tatori în aer liber cu un line up care reunește cele mai de succes nume ale muzicii autohtone: Vama, Loredana, Holograf, Voltaj și Smiley.

Cei mai mari artiști ai momentului se vor auzi pe uriașa plajă dintre Venus și Saturn, într-o atmosferă care nu va putea fi replicată în niciun alt concert din România, o atmosferă comparabilă cu legendarele concerte de pe plaja de la Copacabana din Rio de Janerio.

Artiștii din line up-ul celei de-a patra ediții a Europa FM Live pe Plajă au anunțat că vor celebra această întâlnire cu cel mai numeros public din România într-un spectacol în aer liber, prin recitaluri în care au invitați speciali sau versiuni inedite ale hiturilor lor.

Sunt așteptați peste 100.000 de oameni, la un spectacol care va celebra muzica bună pe una dintre cele mai mari scene construite vreodată în țară.

Europa FM Live pe Plajă începe sâmbătă, 1 august, la ora 19.30. Accesul pe plaja dintre Saturn și Venus este gratuit, fără limită de vârstă. 

Comentează știrea

stelu
31 iulie 2015

> Oportunitate pentru >> oricine! Aceasta >> > oportunitate este unica, rodul muncii unei echipe >> de >> > profesionisti >> > inimosi, gata sa va ofere si dvs o cale de a va >> rotunji >> > veniturile! Va >> > asteptam sa incepeti si sa castigati bani acum, din >> prima >> > luna, in >> > ritmul dvs, fara stres, fara obligatii! Cereti mai >> multe >> > informatii la >> > adresa mea de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Iulie 2015
Stire din Cultură-Educație : DJ Otto, în Mamaia
Marţi, 28 Iulie 2015
Stire din Cultură-Educație : Harry Tavitian cântă în Vamă
Pagina a fost generata in 0.402 secunde