Lora cântă la Mangalia, de Dragobete

209
Lora cântă  la Mangalia,  de Dragobete - lora1-1519407399.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 24 februarie, începând cu ora 17.00, Primăria Mangalia organizează, la Casa de Cultură din localitate, un concert susținut de cunoscuta artistă Lora. Aceasta, împreună cu invitații săi, va oferi un show electrizant spectatorilor. Pentru cei interesați, intrarea este liberă. În altă ordine de idei, reprezentanții administrației publice din Mangalia susțin participarea artistei locale Claudia Andas (Mereuță), în finala Eurovision România.

Claudia Andas este câștigătoarea celei de-a patra semifinale a evenimentului, organizată în subteran, în mina de la Turda. Deși a cântat la 90 de metri sub pământ, artista a fost la înălțime cu melodia "The One", reușind să câștige simpatia publicului și să obțină cel mai mare punctaj, respectiv 56 de puncte. Ea va participa, duminică, în marea finală Eurovision România, când se va desemna melodia câștigătoare, cu care România se va prezenta la concursul muzical Eurovision, organizat, anul acesta, la Lisabona.

Cei care doresc să o susțină, în continuare, în marea finală Eurovision România, care va avea loc, duminică, la Sala Polivalentă din București, pot vota piesa artistei, în ziua competiției, printr-un simplu SMS. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Februarie 2018
Stire din Cultură-Educație : Musical pentru cei mai mici spectatori
Marţi, 20 Februarie 2018
Stire din Cultură-Educație : Musical  pentru cei mai mici spectatori
Pagina a fost generata in 0.5946 secunde