Liviu Pop: Nici profesorii și nici elevii nu trebuie să folosească telefonul la ore

352
1
Liviu Pop: Nici profesorii și nici elevii nu trebuie să folosească telefonul la ore - onabacopiattelefonexamen-1502260228.jpg

Articole recomandate

Ministrul Educației, Liviu Pop, consideră că două lucruri trebuie să le îmbunățească: utilizarea telefonului și noțiunea de elev de serviciu. Telefonul mobil nu trebuie utilizat în timpul orelor nici de către profesori și nici de către elevi, în opinia ministrului. Apoi, noțiunea elevului de serviciu trebuie să dispară pentru că există suficientă resursă umană la nivelul unității de învățământ care să asigure această intrare - ieșire în școală, explică ministrul Liviu Pop.



"Vom face dezbateri pe Regulamentul de organizare și funcționare a unităților de învățământ, sunt legi care s-au modificat și este clar că acest regulament, până în 31 august, va fi modificat, după consultări. Apoi, tot în modificarea legii sunt elemente legate de statutul elevilor, pe care le vom dezbate si cu elevii și cu partenerii sociali în așa fel încât să avem o legislație coerentă", explică Pop în interviul pentru News.ro.

Liviu Pop mai spune că sunt două lucruri pe care vrea să le îmbunătățescă: utilizarea telefonului mobil de către elevi și profesori deopotrivă, dar și noțiunea de elev de serviciu.

"Sunt două lucruri pe care cred că trebuie să le îmbunătățim: utilizarea telefonului să nu fie făcută în timpul orelor nici de către elevi și nici de către profesori, iar elevul de serviciu, ca noțiune, să dispară pentru că există suficientă resursă umană la nivelul unității de învățământ care să asigure această intrare-ieșire în unitatea școlară. Mă refer la personalul TESA, didactic auxiliar sau chiar didactic, numai dacă este nevoie să existe un astfel de personal", a mai spus Pop în interviul pentru News.ro.



Comentează știrea

Gigi
9 august 2017
???

Abramburel dixit ! PSD te iubim , ca ca tine nu gasim ...

Pagina a fost generata in 0.4106 secunde