Liceenii și studenții constănțeni, provocați de Parlamentul European al Tinerilor

169

Articole recomandate

După o primă rundă, Fundația European Youth Parliament Romania (EYP Romania) organizează din nou selecții în regiunile istorice ale României după cum urmează: 28-30 octombrie - Sesiunea Regională de Selecție Transilvania (Bușteni, Prahova), și 4-6 noiembrie Sesiunea Regională de Selecție Moldova (Oglinzi, Neamț). 


Sesiunile Regionale de Selecție au ca obiectiv selectarea delegaților pentru participarea la sesiunea de Selecție Națională din toamna acestui an (în total 60 de tineri, câte 20 selectați la fiecare Regională). 


Cu ocazia Sesiunii Naționale de Selecție din primăvara 2017 vor fi selectați cei nouă reprezentanți ai României la cea de-a 86-a Sesiune Internațională EYP din toamna anului 2017 care se va desfășura în Tbilisi, Georgia. Tinerii liceeni și studenți, doritori să participe la aceste întruniri, trebuie să formeze o delegație alcătuită din 11 membri (zece politicieni și un muzician) din cadrul aceluiași liceu (excepție putând face muzicianul, care poate fi dintr-o instituție de învățământ specializată). Aplicațiile se transmit centralizat pe adresa office@ eypromania.eu cores-punzător regiunii istorice, delegațiile din București putând aplica la oricare dintre sesiuni. 


Pentru informații suplimentare (dosar de candidatură cu detalii organizaționale și fișe de participare), cei interesați pot accesa site-ul fundației www.eypromania.eu pe adresa [email protected]


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2565 secunde