Liceenii pasionați de electronică sunt așteptați la UMC

127
Liceenii pasionați de electronică sunt așteptați la UMC - umc514778312521493894885-1495111903.jpg

Articole de la același autor

În perioada 19 - 21 mai 2017 Universitatea Maritimă din Constanța organizează Sesiunea Internațională de Comunicări Științifice a Studenților. Evenimentul se bucură de participarea a 170 studenți de la opt centre universitare din țară și din străinătate:


 Universitatea Transilvania din Brașov, Universitatea "Politehnica" din București, Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, Academia Navală "Mircea cel Bătrân" din Constanța, Academia Națională de Informații "Mihai Viteazul" din București, Academia Forțelor Aeriene "Henri Coandă" din Brașov, Universitatea Maritimă din Constanța și Academia Navală Nikola Y. Vaptsarov din Varna.


Pentru prima dată, liceenii pasionați de electronică vor contribui cu lucrări la secțiunea "Tehnologii și Sisteme de Telecomunicații". Astfel, printre participanții la Sesiunea Internațională de Comunicări Științifice a Studenților se numără anul acesta și elevi de la Liceul Teoretic "Ovidius" și de la Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații.


Sesiunea de comunicări se va desfășura sâmbătă, 20 mai, începând cu ora 9.30, la sediul Universității Maritime din Constanța. Lucrările vor fi prezentate în cadrul a șase secțiuni paralele: Navigație și transport maritim și fluvial; Aspecte economice și juridice în transporturi; Inginerie mecanică și Ingineria și protecția mediului în industrie; Științe fundamentale; Științe umaniste; Inginerie electrică și Tehnologii și sisteme de telecomunicații.


Manifestarea se va încheia cu o serie de activități studențești organizate de Liga Studenților.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4661 secunde