Liceeni de la "Regina Maria" se întrec în măiestrie vocală

530
Liceeni de la

Articole recomandate

Colegiul Național de Arte "Regina Maria" din Constanța se află, la ora actuală, printre puținele licee cu profil artistic din țară, unde se organizează masterclass în arta vocală. Ajuns la cea de-a III-a ediție, cursul pentru măiestrie vocală "Note de primăvară" va fi susținut cu mult entuziasm și interes pentru elevi, de către soprana Nicoleta Ardelean, cadru didactic al Facultății de Arte din cadrul Universității "Ovidius". Cu o vastă experiență pe marile scene ale lumii, dar si cele naționale, prin muncă, dăruire, dar mai ales talent, soprana Nicoleta Ardelean vine să împărtășească tinerilor elevi, artiști în devenire, câte puțin din tainele artei vocale.

Tocmai de aceea, elevii s-au simțit privilegiați și vor participa în număr foarte mare la cursul de măiestrie vocală, dar cel mai important lucru îl reprezintă întâlnirea cu o mare personalitate artistică a țării.

Potrivit consilierului de imagine al colegiului, Roxana Băluță, eforturile și munca lor vor fi apreciate, încurajate și aplaudate în recitalul cu care se va încheia cursul de măiestrie vocală, eveniment care va avea loc, vineri, 20 aprilie, începând cu ora 17.00, în Sala "Miron Bibu" a Colegiului Național de Arte "Regina Maria".

La eveniment vor participa elevii secției Artă vocală-Canto, clasa profesor Roxana Băluță, Laura Eftimie, Marius Eftimie, Lucia Mihalache, Luminița Popa. Alături le vor fi profesorii care îi vor acompania la pian, Andrada Ștefan si Gabriela Oprea. Elevii care vor încânta publicul sunt:

Damaris Naomi Anton, Cristina Geleanu, Gabriela Mirela Ghiță, Denisa Lucan, Bianca Ștefania Luzinschi, Andreea Leșan, Maria Ilie-Barangă, Delia Teodorescu, Ana Maria Soponaru, Iustina Bogdan, Claudia Marinescu, Bianca Niță, Oana Sârbu, Paula Velea, Mădălina Petre și Andrei Bănuță.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4633 secunde