Liceele constănțene sunt premiante la "Talent și îndemânare în tehnologii"

88
Liceele constănțene sunt premiante la

Articole de la același autor

Liceul Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" Medgidia, a lansat o nouă ediție a proiectului educativ "Talent și îndemânare în tehnologii". Festivitatea de deschidere a avut loc zilele trecute, într-una din sălile unității de învățământ. Aici, alături de partenerii tradiționali, licee tehnologice din județul Constanța și agenții economici locali, în noua ediție a proiectului "Talent și îndemânare în tehnologii", au fost propuse activități interesante pentru elevi și profesori. Activitățile proiectului la care au fost invitați partenerii sunt: "Talent și îndemânare în slujba unui mediu curat" - concurs de realizare a unui motto, a unei embleme și a unei mascote privind utilizarea materialelor nepoluante și a materialelor reciclabile, pentru a dovedi talent și îndemânare în domeniile de pregătire alese.


"Design culinar" - concurs de realizare a decorațiunilor culinare pentru mesele festive organizate în diverse ocazii.


"Crează-ți singur produse utile" - concurs online pentru realizarea de obiecte de uz personal din diverse materiale reciclabile.
*"Tehnologii de realizare a produselor cosmetice bio."- concurs online pentru prezentarea modului de realizare a unor produse cosmetice folosind tehnologii simple și materiale nepolunate.


*"Talent și îndemânare în tehnologii pentru un mediu curat"- simpozion pentru elevi dedicat prezentării produselor finale realizate în etapele anterioare ale proiectului. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5708 secunde