Lara Fabian și-a anulat concertul de la București. Organizatorii se disculpă

228
Lara Fabian și-a anulat concertul de la București. Organizatorii se disculpă - ddd-1580816648.jpg

Articole recomandate

Organizatorii show-ului Larei Fabian programat luni în București, International Creative Talents SRL, spun că artista belgiană a anulat unilateral, a doua oară consecutiv, concertul din Capitală și că îi vor intenta proces, pentru acuzații false, potrivit cărora nu a fost plătită, transmite Digi 24.

Cântăreața Lara Fabian a anunțat, cu două ore înainte de concertul pe care îl avea programat luni seară la Sala Palatului din București, că anulează show-ul, din motive independente de voința ei, motivând că managerul turneului internațional nu a plătit-o. Pe de altă parte, organizatorul turneului internațional transmite că artista a anulat unilateral show-ul. "În seara zilei de 3 februarie, Lara Fabian trebuia să susțină un concert la Sala Palatului, București, ora 19:30. Pentru a doua oară consecutiv, artista a anulat spectacolul. Acest lucru este inacceptabil și noi nu acceptăm acuzația falsă făcută la adresa noastră prin intermediul conturilor ei de social media", se arată în comunicatul International Creative Talents.

"Biletele au fost vândute în proporție foarte mare și noi, organizatorii, am pregătit spectacolul până la ultimul detaliu. Lara Fabian a aterizat în România pe 2 februarie și totul a decurs foarte bine. În această dimineață s-a prezentat la Sala Palatului, așa cum se poate observa în imaginile și clipul filmat la fața locului. La ora 16:00 a decis să părăsească Sala și să plece către aeroport, fără să discute în prealabil cu niciun reprezentant al organizatorului. Nu a oferit nicio scuză validă, lăsându-i uimiți atât pe cei din echipa ei, cât și pe organizatori. În postarea ei de pe conturile de social media de la ora 17:00, artista spune că este în camera ei de hotel, menționând că nu a fost plătită pentru a putea să își plătească echipa, așadar fiind nevoită să anuleze concertul. Dacă neplata ar fi motivul real, atunci nu ar fi trebuit să se prezinte în București!", explică organizatorii.

Aceștia și-au cerut scuze publicului: "Absența ei vătămează promoterul și pe toți cei implicați în organizarea evenimentului. Ne cerem scuze pentru publicul afectat, care împărtășește cu noi aceasta problema".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Ianuarie 2020
Stire din Cultură-Educație : Concert de jazz și rock la Constanța
Miercuri, 22 Ianuarie 2020
Stire din Cultură-Educație : Patru seri de concerte, la Clubul "Doors"
Pagina a fost generata in 1.072 secunde