Lansări de valoare la noua ediție a Sesiunii Pontica

195
2

Articole recomandate

Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța găzduiește, începând de astăzi, o nouă ediție a Sesiunii Științifice Internaționale Pontica - Istorie și arheologie în spațiul vest-pontic.

Deschiderea oficială a sesiunii este programată astăzi, la ora 11, la sediul MINAC, din Piața Ovidiu, în sala "Adrian Rădulescu". Cu acest prilej, vor fi lansate volumele Pontica XLVIII - XLXIX (2015 - 2016), Moesica et Christiana: studies in honour of Professor Alexandru Barnea, Monede bizantine descoperite în mediul rural din nordul Dobrogei, secolele VII - XV (Gheorghe Mănucu - Adameșteanu). 

Comentează știrea

un cititor
6 octombrie 2016
felicitari

Foarte bine ca aveti astfel de activitati desi o gramada de aiuriti de la Consiliul judetean habar nu au de voi si de rezultatele voastre. BRAVO!

istoric
6 octombrie 2016
chiar asa?

Cum este posibil sa tratati o astfel de manifestare stiintifica de prim rang, cu cateva randuri de complezenta??Aveti idee ce valoare are acest eveniment national, daca nu international, pentru un oras in care o universitate este zilnic acuzata de faradelegi si de lipsa de viziune? Iata un izvor de cercetare adevarata si de promovare a culturii romanesti!!Un colectiv care isi onoreaza statutul institutiei!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2794 secunde