Lansare de carte. Elevul - romancier Silviu Docu Axelerad își prezintă noul volum

838
Lansare de carte. Elevul - romancier Silviu Docu Axelerad își prezintă noul volum - lansaredecarte1548267651-1548332337.jpg

Articole de la același autor

Elevul constănțean Silviu Docu Axelerad lansează, mâine, 25 ianuarie, o nouă carte - "Ispita din Southern Belle". Evenimentul va fi găzduit de Muzeul de Artă din Constanța, începând cu ora 15.00. 


Autorul s-a născut la 19 decembrie 1999, este elev în clasa a XII-a la Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu" din Constanța. Este fiul conf. univ. dr. Any Docu Axelerad, medic șef Secție Neurologie al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.
Silviu Docu Axelerad spune despre părinții lui că i-au creat un microcosmos filosofic în care a devenit persoana de astăzi. Familia îi este cel mai important "sprijin" cultural, social, emoțional, intelectual, care l-a învățat cum să fie el, cum să fie o persoană unică, sigură pe forțele sale.


Debutul literar a avut loc la vârsta de 16 ani. Prima carte scrisă de Silviu Docu Axelerad se numește "Filosofie muzicală și umană", în care omul și muzica reprezintă pionii unui joc de șah profan, Divinul fiind regele suprem, sacrul. "Ispita din Southern Belle", cea mai recentă carte a sa, leagă conceptele de filosofie, religie, teosofie și pune accentul pe dihotomia dintre conceptele fundamentale ale binelui și al răului, făcând o diferențiere accentuată pe punctul suprem care leagă materia, de la atom până la univers, iar acela este Divinul, care poate fi Dumnezeu, Brahma, Budda, rațiunea absolută, etc.
Autorul va fi însoțit la eveniment de Doina Păuleanu, directorul Muzeului de Artă, de criticul literar Diana Dobriță Bârlea și de către redactorul șef al revistei Agora, Ion Dan Voicu. De asemenea, la eveniment sunt așteptați numeroși oameni de cultură, medici, cadre universitare și directori de instituții publice.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 16 Octombrie 2018
Stire din Eveniment : Mare lansare de carte!
Pagina a fost generata in 0.2947 secunde