La Universitatea "Ovidius". Noi valoroase personalități în comunitatea academică constănțeană

355
La Universitatea

Vineri, 7 decembrie, comunitatea academică constănțeană a marcat două momente de referință, prin decernarea a două titluri de DOCTOR HONORIS CAUSA pentru prof. univ. dr. Emilian Stancu și prof. univ. dr. Ioan Talpoș.


Prima ceremonie l-a avut în centrul atenției pe prof. univ. dr. Emilian Stancu, ilustru reprezentant al școlii juridice românești, profesor titular la Facultatea de Drept din cadrul Universității București. Evenimentul a făcut parte din seria manifestărilor organizate de Facultatea de Drept, Științe Administrative și Sociologie, din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de învățământ juridic și administrativ constănțean.


Cea de-a doua ceremonie a avut loc în cadrul conferinței internaționale "Efecte ale crizei actuale asupra economiei globale", organizată de Facultatea de Științe Economice. Personalitate științifică remarcabilă, prof. univ. dr. Ioan Talpoș, este președintele Senatului Universității de Vest din Timișoara, unul dintre cei mai reputați și valoroși reprezentanți ai mediului academic din România.


Cu prilejul acestor manifestări, la Universitatea "Ovidius" din Constanța s-a inaugurat noua sală a Senatului, dotată modern și echipată cu sistem de vot performant.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 04 Decembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Se modifică admiterea la Medicină
Marţi, 04 Decembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Hai la "Bâlci pătrat"!
Pagina a fost generata in 0.4007 secunde