La TELECOM, s-au împărțit diplome… neprețuite

1132
La TELECOM, s-au împărțit diplome… neprețuite - telecom-1480253077.jpg

Articole de la același autor

Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații a găzduit Concursul de limba franceză pe echipe "Jeux de Langage", aflat la a VII-a ediție, care s-a bucurat de prezența a 11 echipe, formate din câte trei elevi din tot atâtea licee din filiera tehnologică și vocațională, din Constanța, Năvodari și Medgidia. 


Conform tragerii la sorți, elevii din clasele a X-a, a XI-a și a XII-a au avut surpriza să lucreze cu elevi din alte licee, formând o echipă de trei, pentru rezolvarea a 100 de sarcini de lucru, în 90 de minute. 


După cum ne-a informat prof. Aura Ștefănescu, coordonatorul concursului, dintre cele 11 echipe, doar trei au reușit să câștige diplomele ce poartă numele pietrelor prețioase. 


"Diploma de Diamant" i-a revenit echipei formate din elevi de la Liceul Tehnologic "Gh. M. Costin", Liceul Tehnologic "D. Leonida" și Colegiul Tehnic de Marină "Al. I. Cuza". "Diploma de Safir" i-a revenit echipei formate din elevi de la Liceul Tehnologic "D. Hurmuzescu" din Medgidia, Colegiul Tehnic de Marină și Colegiul Tehnic "Pontica". La doar un punct diferență, echipa nr. 4 a obținut "Diploma de Smarald", care a plecat spre Liceul Tehnologic "V. Madgearu", Colegiul Tehnic "Pontica" și Colegiul Comercial "Carol I". Celelalte echipe își împart "agatele", adică Diplomele de participare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4376 secunde