"Kempes" și "Direcția 5" vor încinge atmosfera în Clubul "Doors"

244

Articole de la același autor

Ovidiu Ioncu "Kempes", una dintre vocile simbol ale rock-ului românesc, fondatorul, liderul trupei "Kempes" și fostul vocalist al trupei "Cargo" va concerta pentru publicul constănțean, sâmbătă, începând cu ora 20.00, în club "Doors".

Despre Kempes se știe că în anul 2003, după 15 ani de muncă în formația "Cargo", a emigrat în Australia. Apoi, la începutul lui 2012, Ovidiu Ioncu a revenit în țară într-un nou proiect, "Rezident EX", alături de care a cântat doi ani, susținând o serie de concerte. Formația a lansat în 2013 albumul "Alpha", după care, un an mai târziu, Ioncu și-a anunțat plecarea de la "Rezident EX" și înființarea formației "Kempes", alături de instrumentiștii formației "Gothic", cu care a înregistrat albumul "Regăsire".

Duminică, 18 martie, dar de la ora 19.30, este rândul membrilor trupei "Direcția 5" să îi răsfețe pe constănțeni. "Direcția 5" este o trupă din România care a luat ființă în anul 1991. Genurile muzicale abordate de-a lungul anilor sunt: rock alternativ, baladă rock, rock electronic, pop-rock, instrumental, rar club-house etc. Prețul unui bilet este de 80 de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7699 secunde