Jamie Lee Curtis aduce Halloween-ul pe marile ecrane

252
Jamie Lee Curtis aduce Halloween-ul pe marile ecrane - filme2-1539966004.jpg

Articole de la același autor

Dacă vreți să aflați care este "Secretul fericirii", atunci trebuie să mergeți, neapărat, în week-end, la Cinema City Mall. Pelicula poartă semnătura regizorului Vlad Zamfirescu, care îi are în distribuție, alături, pe Irina Velcescu și Theo Marton. În această comedie, Tom își împinge soția și amicul în situații mai mult decât absurde, căutând să-i facă să dezvăluie secrete bine păzite. Astfel, cei doi prieteni descoperă că fericirea cuiva este posibilă doar dacă altcineva este nefericit.

Un alt film care poate fi vizionat este "S-a născut o stea", în regia lui Bradley Cooper, care joacă alături de Lady Gaga, timp de 135 minute.

Tragica poveste de dragoste este centrată în jurul muzicianului Jackson Maine, care o întâlnește pe tânăra aspirantă Ally și se îndrăgostește pe loc de ea. Deși nu mai spera să devină cântăreață vreodată, Ally cucerește publicul imediat, după ce Jack o convinge să urce pe scenă, la unul dintre concertele lui. Pe măsură ce cariera lui Ally ia amploare, povestea lor de dragoste se deteriorează, iar Jack se simte tot mai singur în interminabila lui luptă cu demonii interiori.

Și pentru că tot se apropie Halloween-ul, pe piață a și apărut filmul cu același nume, care îi are drept protagoniști pe Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak, Will Patton. Acțiunea se petrece la patru decenii de când un bărbat mascat a încercat să o omoare într-o înfricoșătoare noapte de Halloween, pe Laurie Strode. Presimțirile acesteia se dovedesc, însă, a fi perfect întemeiate, deoarece coșmarul este pe cale să reînceapă odată cu confruntarea finală dintre Laurie și Michael Myers, care a fost pe urmele ei în tot acest timp, studiindu-i orice mișcare și așteptând momentul potrivit pentru a-și duce în sfârșit la îndeplinire planul machiavelic. Numai că de data aceasta Laurie nu mai e singură, iar fiica ei, Karen, va face tot posibilul să își salveze mama.

Nici "Polițaiul din Belleville" nu trebuie omis, pelicula având ca protagoniști pe Omar Sy și Luis Guzmán. Aventura începe în momentul în care un prieten din copilărie de-al lui Baaba este ucis, iar acesta se duce la Miami, unde face echipă cu un polițist local pentru a da de urma criminalilor. Baaba este polițist în Belleville, vibrantul și multietnicul district parizian unde, în ciuda disperării iubitei sale, și-a petrecut toată viața. Ea a avut nenumărate încercări de a-l face să se multe împreună cu ea, departe de Belleville și... departe de mama sa. Într-o noapte, prietenul din copilărie al lui Baaba, Roland, este împușcat chiar în fața lui. Cu speranța de a-l găsi pe criminal, Baaba preia funcția lui Roland ca ofițer de legătură la Consulatul Francez din Miami.

Deși mama sa mai mereu mofturoasă a încercat să-l convingă să renunțe la idee, acesta se mută în Florida și se alătură echipei lui Ricardo, un polițist plin de viață, care este însărcinat să-i arate cum funcționează totul, iar duoul exploziv lansează o investigație.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7418 secunde