Își caută buletinul la Constanța! Concert Smiley, la Casa de Cultură

274
Își caută buletinul la Constanța! Concert Smiley, la Casa de Cultură - smiley-1537283387.jpg

Articole de la același autor

Smiley își invită fanii din Constanța să participe la cea mai mare Foto - Confesiune din țară. 


Cântărețul dă startul "Foto - confesiunilor din orașul tău", în primul turneu național, care va avea loc în perioada 29 octombrie - 18 noiembrie, în 10 orașe din România. Fanii sunt așteptați să-și încarce fotografiile de suflet cu locul preferat din orașul lor pe paginile de Facebook special create pentru concertele din fiecare oraș. 


O parte din fotografiile trimise vor fi proiectate în timpul concertelor. 


"Confesiunea nu este doar a mea, este și a publicului care îmi ascultă muzica. Oamenii care vin la concert sunt parte din ceea ce fac eu în fiecare zi. Ei au ajuns să mă cunoască prin muzica mea. Îmi doresc prin aceste foto - confesiuni să aflu câte ceva despre ei, despre orașul lor, să ajung la concertul din orașul lor ca la o întâlnire cu niște prieteni. Mi-ar plăcea să știu unde-și beau cafeaua, unde s-au sărutat prima dată, care e locul lor preferat din oraș, unde dansează până dimineață, unde se duc să se relaxeze, vreau să văd fotografii care vorbesc despre fericire, iubire, lucruri importante, detalii de suflet și bucurii", mărturisește Smiley. 


Smiley va da tonul în muzică în trei ore de concert, cu hituri care vor ridica publicul în picioare: "De unde vii la ora asta?", "Vals" sau "Pierdut buletin". 


Turneul va începe pe 29 octombrie, la Galați, și se încheie pe 18 noiembrie, la Constanța, la Casa de Cultură a Sindicatelor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.297 secunde