Invitație la teatru: "Simfonia DezUmanizarii"

129
Invitație la teatru:

Articole de la același autor

Teatrul de Stat Constanța, în parteneriat cu "Total Dance Center" prezintă joi, 12 aprilie, începând cu ora 19.00, spectacol de teatru și dans "Simfonia DezUmanizarii", a cărui regie și coregrafie sunt semnate de Cristian Daniel Osoloș. Asistent regie este Corina Tiron, iar asistent coregrafie, Roxana Gurău. 


"Simfonia DezUmanizării" este un spectacol de dans și teatru pus în scenă de școala de dans "Total Dance Center", cu scopul de a trage un semnal de alarmă asupra necazurilor societății de astăzi. În același timp, acesta dorește să aprindă în mintea și în sufletul oamenilor dorința și speranța de a crea o lume mai bună, o lume în care oamenii văd, simt și acționează pentru tot ceea ce este în jurul lor. 


Pe scurt, această nouă reprezentație vrea să schimbe mentalități, să descrețească frunți, să dea putere și speranță. Mai mult decât atât, este un spectacol cu o coregrafie deosebită și un scenariu extrem de captivant. Distribuția este formată din dansatorii școlii de dans (Roxana Gabriela Gurău, Ruxandra Timoașcă, Bianca Mîrșu, Amalia Rusescu, Roxana Căbău, Cristian Daniel Osoloș, Claudian Anca, Sebastian Rață) și actorii Bogdan Papacostea, Florina Stănculeț, Marian Adochiței.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5433 secunde