Învățământul dual, o soluție pentru antreprenori

202
Învățământul dual, o soluție pentru antreprenori - invatamantuldual1-1568666987.jpg

Articole de la același autor

Tomis Hub Biblioteca Colorată din Constanța va găzdui, astăzi, de la ora 14, cea de-a doua conferință dedicată învățământului profesional dual și antreprenorilor care resimt acut lipsa forței de muncă calificate. Evenimentul este organizat de Ciprian Lepădatu, vicepreședintele Comitetului Județean al Părinților Constanța.


"Antreprenorii își justifică mai mereu fluctuațiile de personal calificat prin faptul că piața muncii s-a schimbat. Se lovesc continuu de lipsa soluțiilor pe termen mediu și lung, acest fapt demoralizându-i, în cele din urmă. Ca atare, prin prisma faptului că reprezint Comitetul Județean al Părinților Constanța, am găsit oportun să le prezint antreprenorilor modelul Învățământului Profesional Dual ca parte a soluției pentru identificarea și menținerea muncitorilor calificați", explică Ciprian Lepădatu. 
La cea de a II-a conferință regională vor fi prezenți unii dintre cei mai implicati profesioniști cu experiență practică în dezvoltarea școlii profesionale în sistem dual din România. "Pentru a înțelege mai bine fenomenul, nu trebuie făcută confuzia între învățământul dual cu profesionalul clasic, avantajele dualului fiind de partea antreprenorului, al angajatorului", atrage atenția reprezentantul Comitetului Județean al Părinților Constanța.


Participarea la eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile și oricine dorește se poate înscrie pe baza unui formular regăsit pe pagina de facebook a comitetului.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4351 secunde