"Intriga" vine la Constanța cu suspans, crime și... o degustare de vin

422

Articole de la același autor

Spectacolul "Intriga" se va juca la Constanța, luni, 21 mai, începând cu ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor. La această piesă, spectatorii vor fi întâmpinați cu câte un pahar de vin, după care vor fi invitați în sala de spectacol.

Pe scenă, vor urca actorii Medeea Marinescu, Mihai Călin, Șerban Pavlu, Cristi Iacob și Ilona Brezoianu, care vor aduce la malul mării cea mai bună piesă polițistă din Spania. Pe parcursul unei ore și 40 de minute, Silvia Bengoa (Medeea Marinescu) nu vrea să-și îngroape tinerețea alături de un soț care nici măcar nu o mai dorește. Acesta este un soț milionar, puternic, posesiv și fără scrupule, Rogelio Bengoa (Șerban Pavlu).

Întâlnirea cu Andres (Mihai Călin), medicul nou apărut în orășelul de provincie, îi deschide ușa către o viață diferită și mult mai plină de trăiri… Așa că, între timp, femeia urzește un plan diabolic de inteligent și chiar este pe cale să reușească și să ducă toată povestea spre un deznodământ surprinzător. Dar planul este pe cale de a fi dejucat de comisarul Ruiz (Cristi Iacob), o combinație explozivă de inspector Colombo și Sherlock Homes.

La final, apariția Gloriei (Ilona Brezoianu), asistenta lui Andres, ridică o serie de întrebări și supoziții care adâncesc și mai tare misterul. În concluzie, spectacolul este o combinație de enigme, suspiciuni, egoism, ipocrizie, disimulare, ambiții, răutate, răzbunare și cinism. În plus, toate acestea sunt amestecate și întrețesute în "Intriga" pentru a crea o poveste cu adevărat surprinzătoare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.446 secunde