Înscrieri la clasa zero. Linie telefonică gratuită, la ISJ Constanța, pentru sesizarea faptelor de corupție

550
Înscrieri la clasa zero. Linie telefonică gratuită, la ISJ Constanța, pentru sesizarea faptelor de corupție - inscrierilaclasazero-1583324146.jpg

Articole de la același autor

Începând de astăzi, părinții din județul Constanța care au copii de șase ani și se pregătesc de școală, la toamnă, au la dispoziție un număr de telefon la care pot afla informații despre înscrierea în clasa pregătitoare.

Inspectoratul Școlar Județean Constanța a alocat linia TelVerde 0800816241, telefon gratuity, pentru facilitarea informării suplimentare a părinților cu privire la înscrierea copiilor în învățământul primar pentru anul școlar 2020 – 2021 – metodologie, calendar, traseul educational, oferta educațională, organizarea circumscripțiilor școlare, evaluarea dezvoltării psihosomatice a copilului, sesizarea și înregistrarea în timp real a faptelor cu risc de vulnerabilitate la corupție din sistemul de învățământ.

Linia telefonică 0800816241 va fi disponibilă zilnic, de luni până vineri, între orele 8.00 și 18.00, până vineri, 19 aprilie.

"În prima zi de înscriere a copiilor în clasa pregătitoare, până la ora 13, au fost efectuate 800 de înscrieri. Până la finalul acestei săptămâni vor fi publicate și procedurile specifice prin care se va realiza repartizarea elevilor la clasa pregătitoare", precizează purtătorul de cuvânt al ISJ Constanța, prof. Marinela Mrejeru.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5213 secunde