"Inima reginei Maria" urcă, din nou, pe scena Teatrului de Stat

248

Articole de la același autor

După premiera de săptămâna trecută, Teatrul de Stat Constanța (TSC) vă invită să vizionați din nou, vineri, 14 decembrie, de la ora 19.00, piesa "Inima reginei Maria", de Radu Aldulescu, în regia Alinei Hiristea.

Consultant artistic onorific al acestui spectacol este Emil Boroghină, iar asistent de regie - Laurențiu Tudor.

Decorurile au fost concepute de Cosmin Hiristea, costumele, de Raluca Negoescu, iar muzica poartă semnăturile Andreea Vâță-Dienes și Marius Roje. Mișcarea scenică a fost coordonată de Ibi Cristea, iar proiecțiile video au fost create de Iulia Pană.

Din distribuție fac parte: Dana Dumitrescu, Remus Archip, Nina Udrescu, Cristina Oprean, Mirela Pană, Georgiana Mazilescu, Marian Adochiței, Liviu Manolache, Cosmin Mihale, Laura Iordan Adrian, Liliana Cazan, Alina Manțu, Florentin Roman, Adrian Dumitrescu și studenți de la Facultatea de Arte a Universității "Ovidius" din Constanța.

Potrivit reprezentanților TSC, spectacolul reprezintă demersul Teatrului de Stat Constanța pentru a sărbători Centenarul Marii Uniri, pornind de la conducătorii de odinioară ai țării noastre și realizările lor, de la sacrificiile soldaților români pentru întregirea țării și continuând cu evenimentele majore petrecute în această sută de ani. Pe parcursul piesei, sunt prezentate nu doar suferințele neamului românesc, dar și martiriul și transformările prin care poporul nostru a trecut, inima Reginei Maria fiind simbolul salvării românilor întru spiritualitate și iubire. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4234 secunde