Începe înscrierea copiilor la grădiniță

231
Începe înscrierea copiilor la grădiniță - inscrierisursaabclearningcenter-1591111237.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna viitoare, grădinițele constănțene încep înscrierile micuților pentru anul școlar 2020-2021, asta în condițiile în care, în perioada 25 mai - 5 iunie, se desfășoară reînscrierile. Înscrierile se vor face în două etape: 8 iunie - 3 iulie și 20 iulie - 10 august. Cazurile care nu au fost clarificate în cele două etape de înscrieri se pot rezolva în perioada 11 - 31 august.

Pentru a se respecta distanțarea socială, înscrierea copiilor se va face conform programărilor telefonice pe care părinții le-au făcut din timp.

Spre exemplu, Grădinița "Steluțele Mării" înregistrează dosarele de luni, până vineri, între orele 9.00 - 12.00. Potrivit directorului instituției, Georgeta Adam, dosarul de înscriere va cuprinde o cerere-tip, copia certificatului de naștere al copilului, copiile după buletin ale părinților, adeverință de la locul de muncă al fiecărui părinte și o adeverință medicală de intrare în colectivitate. Aceasta, însă, va fi adusă în prima zi de grădiniță și va fi predată educatoarei.

La Grădinița "Perluțele Mării", directorul Mihaela Ivan ne-a declarat că pentru înscriere sunt disponibile 50 de locuri. Conform notei MEC din data de 4 mai, înscrierile se pot face online, telefonic sau fizic, la sediul unității. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.545 secunde