Începe Festivalul Internațional de Flaut "Marea Neagră", la Constanța

402
Începe Festivalul Internațional de Flaut

Articole de la același autor

Artiști de renume internațional din Elveția, Turcia, Coreea de Sud și România vor veni și în acest an la Constanța pentru ediția a IV-a a Festivalului Internațional de Flaut "Marea Neagră".

Evenimentul se va desfășura în perioada 27 februarie - 1 martie în sala de concerte "Sergiu Celibidache" a Colegiului de Arte "Regina Maria" și la Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski".

Luni, 27 februarie, de la ora 19.00, sunteți așteptați la Concertul Simfonic Extraordinar, în sala de concerte a Colegiului de Arte "Regina Maria". În program va fi Divertismentul nr. 1 în Re Major de Mozart, Concertul pentru Două Flaute de Cimarosa și Simfonia nr. 29 în La Major de Mozart.

Soliștii concertului vor fi: Yoon Han Kwon din Coreea de Sud și Gabriel Marin, România. Ei vor fi acompaniați de Black Sea Simphony Orchestra, la pupitru fiind dirijorul coreean Lee Woo Jik.

A doua seară de festival va avea loc miercuri, 1 martie, de la ora 19.00, la TNOB "Oleg Danovski". Veți putea asculta un Recital Duo Flaut susținut de flautista Carole Reuge din Elveția și Gabriel Marin din Constanța. Ei vor fi acompaniați de pianistul turk Aydin Arslan.

Programul este constituit din piese camerale de mare popularitate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7822 secunde