Începe etapa a treia de admitere la liceu

442

Articole de la același autor

Astăzi, începe cea de-a treia etapă de admitere în învățământul liceal de stat, pentru candidații din seria curentă, precum și pentru cei din seriile anterioare care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului școlar 2016 - 2017.

Potrivit calendarului de admitere, astăzi se afișează locul de desfășurare a graficului probelor de aptitudini sau de verificare a cunoștințelor de limbă modernă ori maternă, acolo unde mai sunt locuri disponibile. 29 iulie a fost ultima zi în care unitățile de învățământ liceal de stat au transmis situația locurilor rămase libere în urma neînscrierii candidaților admiși în cele două etape ale admiterii.

Între 1 și 4 august, comisia județeană de admitere trebuie să rezolve toate situațiile special ivite după cele două etape de repartizare computerizată, a repartizării candidaților care nu și-au depus dosarele de înscriere în termen și a candidaților care nu au participat la primele repartizări computerizate.

Ulterior, abia pe 29 august, candidații se pot înscrie pentru probele de aptitudini, care se vor desfășura pe 30 și 31 august. Repartizarea este programată pe 1 și 2 septembrie, iar pe 6 septembrie, rezultatele repartizării vor fi transmise către Centrul Național de Admitere. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5407 secunde