Începe concursul pentru directori de școli. Astăzi are loc proba scrisă

803
Începe concursul pentru directori de școli. Astăzi are loc proba scrisă - concursdirectori-1500212647.jpg

Articole de la același autor

După elevi, profesori, a venit acum și rândul directorilor să intre în examene. Astăzi debutează oficial concursul pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și de director adjunct din unitățile de învățământ de stat din județul Constanța. 


143 de posturi de directori sau directori adjuncți sunt scoase la concurs. Din acestea, 91 sunt posturi de director plin și 52 sunt pentru director adjunct. Cele mai multe sunt disponibile în mediul rural, în 18 unități fiind vacante ambele posturi. Se caută directori pentru 22 de grădinițe, 63 pentru școli gimnaziale, cinci pentru colegii, 29 pentru licee, unul pentru Centrul Școlar de Educație Incluzivă "Delfinul" Constanța, unul pentru Clubul Sportiv Școlar nr. 1 Constanța și unul pentru Seminarul Teologic Ortodox Constanța. 


La Constanța, sunt scoase la concurs 11 posturi de director de grădiniță, cum ar fi Grădinița "Roboțel", Grădinița "Gulliver", Grădinițele "Lumea Poveștilor", "Steluțele mării" și nr. 2, 10, 33, 45 și 53. De asemenea, sunt școli unde se primesc înscrieri și pentru postul de director și pentru postul de director adjunct: Școala nr. 23 "Constantin Brâncoveanu", Școala nr. 40 "Aurel Vlaicu" și Școala nr. 43 "Ferdinand". La Școala nr. 28 "Dan Barbilian" este liber un post de director adjunct, la fel ca la Școala nr. 16 "Marin Ionescu Dobrogianu" și ca la Școala nr. 38 "Dimitrie Cantemir". 


La Colegiile Naționale "Mircea cel Bătrân", "Regina Maria" și "Constantin Brătescu", este scos la concurs câte un post de director adjunct, iar la Colegiul Tehnic "Vasile Pârvan", este disponibil postul de director plin. Dintre licee, cele mai multe locuri de directori sunt în județ, la Constanța fiind disponibile numai posturile de director adjunct la Liceul Tehnologic "Gheorghe Miron Costin", la Liceul Tehnologic "Ioan N. Roman", la Liceul Tehnologic "Virgil Madgearu" și la Liceul Teoretic "Lucian Blaga". 
Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Constanța, au fost depuse, în total, 135 de candidaturi, dintre care 83 pentru funcția de director și 52 pentru funcția de director adjunct. Proba scrisă de astăzi se desfășoară la Școala Gimnazială nr. 39 "Nicolae Tonitza", începând cu ora 9.00 și durează maximum 90 de minute. Accesul candidaților în săli se face în intervalul 8.00 - 8.30. Interviul va avea loc în perioada 20 - 31 iulie, tot la Școala Gimnazială nr. 39 "Nicolae Tonitza". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.541 secunde