In memoriam, Liviu Vasilică

321
In memoriam, Liviu Vasilică - inmemoriamliviuvasilica-1406826108.jpg

Articole recomandate

Florin Vasilică, fiul celebrului interpret Liviu Vasilică, va organiza un turneu național intitulat sugestiv "In memoriam, Liviu Vasilică", prilejuit de împlinirea a 10 ani de la moartea tatălui său.

"Am lansat inițiativa unui turneu național din dorința de a-l omagia pe tatăl meu așa cum se cuvine. Acum, am considerat că este momentul să pornim într-un astfel de turneu oficial pentru că, în curând, se vor împlini 10 ani de când tata nu mai este printre noi. Tot ceea ce fac este în amintirea tatălui meu, regretatul Liviu Vasilică... Să nu uităm că cei plecați dintre noi privesc de acolo, din umbră, călăuzind mai departe pașii noștri".

De asemenea, tot pentru acest eveniment, Florin a creat și pagina de Facebook "In memoriam, Liviu Vasilică", acolo unde a primit reacții pozitive și chiar propuneri de a răspândi amintirea interpretului și în orașele îndepărtate ale țării.

În cadrul turneului amintit, vor mai concerta Carmen Rădulescu, Eusebiu Gafița, Denisa Trofin și Paula Seling, cea care va cânta cu Florin Vasilică piese din repertoriul regretatului artist, printre care amintim "Hai, hai cu trăsioara" sau "Marine la nunta ta".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 29 Octombrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Week-end cu folclor la Medgidia
Pagina a fost generata in 1.1814 secunde