În atenția dascălilor constănțeni! Se caută profesori pentru elaborarea curriculumului școlar

371
1
În atenția dascălilor constănțeni!  Se caută profesori pentru elaborarea curriculumului școlar - inatentiaprofesorilor-1459964721.jpg

Articole de la același autor

Urmare a aprobării planului-cadru pentru clasele V-VIII, Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice organizează o procedură de selecție a profesorilor interesați să participe în grupurile de lucru pentru elaborarea curriculumului pentru disciplinele/domeniile de studiu obligatorii din învățământul gimnazial. 


Înscrierea potențialilor candidați se face online, pe platforma MONMedu (https://mon.edu.ro), în perioada 6 aprilie - 4 mai. Evaluarea portofoliilor profesionale și a proiectelor inovative de programă școlară va avea loc în perioada 5-15 mai, iar componența grupurilor de lucru va fi anunțată pe data de 20 mai. Profesorii selectați vor desfășura activitățile de proiectare a programelor școlare pentru gimnaziu.


Grupurile de lucru corespunzătoare disciplinelor/domeniilor de studiu vor fi formate din câte 15 cadre didactice de specialitate din învățământul preuniversitar care dețin minimum gradul didactic II și din cadre didactice de specialitate din învățământul universitar.


Criteriile de selecție utilizate sunt portofoliul profesional al candidatului și proiectul inovativ de programă școlară pentru un curs obligatoriu la nivelul disciplinei/curs, realizat schematic, pentru un singur an de studiu. În analiza candidaturii, cele două criterii vor avea o pondere de 50%-50%. Informații privind criteriile de departajare în caz de egalitate sunt disponibile în documentul atașat (Apelul pentru selecția profesorilor în grupurile de lucru).


Portofoliul profesional al candidatului cuprinde Curriculum-ul Vitae în format Europass, însoțit de documente doveditoare (copii ale diplomelor de studii, grade didactice și alte documente justificative relevante pentru criteriile/subcriteriile de selecție) semnate și scanate individual. Proiectul inovativ include competențele specifice și conținuturile asociate acestora, în raport cu numărul de ore propus spre alocare pe o tematică adecvată specificului disciplinei pentru care se organizează selecția membrilor grupului de lucru. 


Informații suplimentare privind utilizarea aplicației MONMedu în procesul de înscriere sunt disponibile la adresa https://mon.edu.ro.


Comentează știrea

Adevar
7 aprilie 2016
Invatatoarele de la 28

Rugati-le pe incatatoarele de la 28 sa -l elaboreze...va iesi...wow-varza.Ele le stiu pe toate,sigur se descurca,oricum au legaturi cu.ministerul,stiu sa faca scrisorele.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4636 secunde