Iată viitoarele competiții la disciplina fizică

209
Iată viitoarele competiții la disciplina fizică - iatacecompetitii-1389718558.jpg

Articole de la același autor

La Consfătuirea Națională a inspectorilor școlari de fizică și în Consiliul Consultativ al profesorilor de fizică de la Inspectoratul Școlar Județean Constanța, s-au stabilit datele pentru competițiile școlare ale disciplinei, urmând a fi corelate cu datele oficiale din calendarele Ministerului Educației Naționale, dacă va fi nevoie.

După ce, în luna decembrie a anului trecut, a avut loc etapa pe școală a Olimpiadei de Fizică, sâmbăta aceasta, 18 ianuarie, în centrele de concurs arondate sectoarelor metodice din județ, iar pentru municipiul Constanța - gimnaziul la Școala Gimnazială nr. 24 "Ion Jalea" Constanța și liceul la Liceul Teoretic "Traian" Constanța, va avea loc etapa locală, iar etapa județeană, pe 15 februarie, la Liceul Teoretic "Ovidius" Constanța.

Etapa județeană a Olimpiadei Interdisciplinare Științele Pământului va avea loc pe 8 martie, la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" Constanța, iar o săptămână mai târziu, va avea loc etapa județeană a Olimpiadei de Astronomie și Astrofizică (15 martie), la Liceul Teoretic "Ovidius" Constanța.

Concursul de Fizică pentru elevi din licee economice și tehnologice "Șerban Țițeica", etapa județeană, este programat pe 23 martie, la Liceul Tehnologic "Dimitrie Leonida" Constanța; iar etapa interjudețeană, pe 26 aprilie, la București. La sfârșitul lunii martie, va avea loc etapa județeană a Concursului de Fizică Aplicată "Ștefan Procopiu".

Etapa județeană a Olimpiadei de Științe pentru Juniori va avea loc pe 24 mai, la Școala Gimnazială nr. 30 "Gheorghe Țițeica" Constanța, iar etapa județeană a Concursului de fizică și chimie pentru elevii din mediul rural "Impuls Perpetuum" va avea loc pe 31 mai, la Școala Gimnazială nr. 1 Valu lui Traian. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 08 Ianuarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Prima olimpiadă școlară  din acest an
Miercuri, 27 Noiembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Aur pentru Colegiul "Mircea"
Pagina a fost generata in 0.4365 secunde