Iată ce au pregătit profesorii și elevii de la "Traian"

1021
Iată ce au pregătit profesorii și elevii de la

Articole de la același autor

Intrată în tra-diția Liceului Teoretic "Traian", Ziua Drepturilor Omului va fi evocată, astăzi, în intervalul orar 13-15, la biblioteca instituției, atât prin distribuirea de pliante conținând articole extrase din "Declarația Universală a Drepturilor Omului", dar și prin lansarea unui concurs de desene pentru clasele de gimnaziu, având ca temă "Drepturile copilului, omul în devenire".

Activitățile sunt organizate de elevii clasei a X-a F: Bianca Abdul-Gani Zeișan, Andreea Aluneanu, Luiza Elenis Cocoi, Alessandra Frunteș, sub îndrumarea prof. Mirela Voicu, catedra de istorie.

Și tot astăzi, Liceul "Traian" organizează a doua ediție a Proiectului educațional interculturalitate în spațiul dobrogean. "Suntem aici, suntem dintotdeauna!", coordonat de prof. dr. Oana - Gabriela Staicu împreună cu prof. Tania Butcaru, de la Seminarul Teologic "Dionisie Exiguul" Constanța.

De la ora 11, la Instituția Prefectului, în Sala "Remus Opreanu", va avea loc a doua sesiune de comunicări, ilustrare a modelului dobrogean de conviețuire interetnică, de păstrare și valorificare a tradițiilor etniilor ai căror reprezentanți trăiesc pe aceste meleaguri. Parteneri vor fi Fara Armânească, Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România, Comunitatea Elenă "ELPIS", Partida Romilor "Pro Europa", ATRLR- Bordușani. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4935 secunde