HUManIMAL, invitație la dans contemporan și muzică live

198
HUManIMAL, invitație la dans contemporan și muzică live - humanimal-1448985354.jpg

Articole de la același autor

Mâine, de la ora 19, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, Asociația "Dans La Danse" vine pentru prima dată cu un spectacol inedit de dans contemporan și muzică live: HUManIMAL.

Un concept original, gândit de Alina Lazăr Iacov, care dezvoltă artistic asemănarea omului contemporan cu regnul animal, prin prisma agresivității și a înclinației obsesive către partea sexuală.

Timp de o oră, după cum afirmă organizatorii spectacolului, interpreții construiesc un spațiu în care ești atras și oarecum izolat, captiv nevoii de deconectare de la realitate. MAGIA se naște din muzica ce se construiește frust, cu ajutorul sonorității unor instrumente tradiționale precum: didgeridoo, drimba, claves, rainstik, seeds maracas, balinese frog și rafinat, prin acordurile chitarei electrice, care trece de la nuanțe psihedelice la semne sonore de forță.

Cât despre MISTER, acesta este creat de dans, care te lasă uneori să te identifici cu ceea ce vezi și alteori te provoacă să descifrezi simboluri ori sensuri, abia sugerate.

Biletele se găsesc la casa de bilete a Casei de Cultură, prețul acestora fiind de 40 lei, 30 lei sau 20 lei studenți și elevi. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Noiembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Spectacol interactiv pentru prichindei
Miercuri, 11 Noiembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : "Razna prin povești",  la Teatrul de Stat
Pagina a fost generata in 0.6148 secunde