Hohote de râs și o seară plină de emoții la Casa de Cultură a Sindicatelor

299
Hohote de râs și o seară plină de emoții la Casa de Cultură a Sindicatelor - hohotederas-1569009928.jpg

Articole de la același autor

O poveste intensă, seducătoare va fi înscenată, luni, 23 septembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, aducând în fața spectatorilor o excepțională performanță artistică.


Începând cu ora 19.00, protagoniștii spectacolului "Pe o pânză de păianjen", vor purta publicul, cu talent și rafinament, printr-un carusel de emoții. Astfel, cu hohote de râs în spatele cărora se construiesc lumi în care "adevărul nu este întotdeauna cel mai cinstit răspuns pentru celălalt", veți afla povestea lui Andu, care își anunță soția că a doua zi va pleca la mănăstire. Iritată de ceea ce pare a fi o glumă nesărată în miez de noapte, Alma, soția lui Andu, începe războiul. Se hotărăște inclusiv să plece ea prima. Să se "mântuiască" înaintea lui. Sunt convocați prietenii. Fiecare tabără primește întăriri. Surprizele se țin lanț. Iar finalul...lasă urme adânci.


Regia spectacolului lui Alexandru Popa, aparține lui Vlad Zamfirescu, iar din distribuție fac parte Medeea Marinescu, Vlad Zamfirescu, Marius Manole, Mirela Oprișor și Diana Roman.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4495 secunde