"Haimanaua" urcă pe scena Casei de Cultură

163

Articole de la același autor

Extraordinar!!! Toată presa vuiește! Politica învinge dragostea! Planurile electorale sunt date peste cap! Un cetățean a încercat să se sinucidă. În ultima clipă, este scos din apă. Salvatorul lui este declarat Omul Zilei. Orașul îl vrea primar, familia este dezbinată. Dezno-dământ tulburător! Cine este până la urmă vagabondul care a înscenat totul și cu ce scop?!


"Haimanaua", adaptarea hollywoodiană și plină de haz a lui Dan Tudor după "Omul care a văzut moartea" a lui Victor Eftimiu, surprinde prin versatili-tatea montării și prin dezinvoltura cu care alternează măștile absurde ale vaga-bondului. Alexandru Filimon este in-terpretat surprinzător printr-un joc al destinului de… Tudorel Filimon, se-condat cu patos de senzuala Alina Chivulescu în rolul soției și de exuberanta Adela Popescu în ipostaza funny a fiicei îndrăgostite. Andrei Duban și Dragoș Ionescu, actori cunoscuți și deveniți indispensabili spectacolelor lui Dan Tudor, dau siguranță și savoare comică acestei noi și inspirate puneri în scenă. 


Spectacolul este programat pe 11 noiembrie, de la ora 19, la Casa de Cultură, iar biletele au fost deja puse în vânzare la prețul de 50 lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 23 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Holograf deschide turneul la Constanța
Duminică, 11 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Spectacol anulat la Casa de cultură
Pagina a fost generata in 0.5155 secunde