Haideți la Cinema City Tomis Mall! Copiii pot descoperi lumea secretă a animalelor de companie

443
Haideți la Cinema City Tomis Mall! Copiii pot descoperi lumea secretă a animalelor de companie - haideti1-1560551071.jpg

Articole de la același autor

În acest weekend călduros de vară, sunteți invitați la Cinema City Tomis Mall, la film. Una dintre cele mai așteptat pelicule de către cei mici este   "Singuri acasă 2", un film de animație, plin de aventuri, la care veți râde negreșit.


"Singuri acasă 2" este continuarea imensului succes din 2016, care ne duce, din nou, în lumea secretă a animăluțelor de companie, cu noi peripeții și aventuri, atunci când sunt lăsați singuri acasă.


Astfel, Terrier Max (Patton Oswalt) se confruntă cu mari schimbări în viața lui. Stăpâna lui (Ellie Kemper) s-a măritat și acum are un copil, Liam. Max este atât de grijuliu cu Liam, că a dezvoltat un tic nervos. Așa că, într-o excursie cu familia, Max și Duke (Eric Stonestreet), fratele și prietenul lui adoptat, întâlnesc vaci care nu tolerează câinii, vulpi ostile și un curcan înfricoșător, întâlniri ce nu fac altceva decât să sporească anxietatea lui Max. 


Din fericire, Max este îndrumat de câinele morocănos de la fermă Rooster (Harrison Ford, care debutează în industria filmelor animate), care îl ajută pe Max să-și învingă fricile, să găsească masculul alpha din interior și să-l mai lase pe Liam în pace.
Adulții, în schimb, vor putea opta pentru un film românesc, "Parking", în regia lui Tudor Giurgiu. 


Filmul are la bază cunoscutul roman cu același nume al scriitorului Marin Mălaicu Hondrari, publicat în 2010 și îl are în rolul principal pe Mihai Smarandache. Din distribuție fac parte actori spanioli de talie internațională precum Belén Cuesta, Ariadna Gil, Luis Bermejo, Eric Frances, dar și actori români: Carmen Florescu, Cristi Iacob, Ioan Coman, Emilian Oprea, Paul Cimpoieru.


O altă opțiune este "Terra Willy: Rătăcit prin Galaxie", cu Edouard Baer, Jason Canning, Barbara Tissier, Marie Eugénie Marechal, Guillaume Lebon, Timothé Vom Dorp. 


Timp de 90 de minute, veți putea lua parte la aventurile lui Willy.  Când nava cu care călătorea prin spațiu este distrusă, el este separat de părinții lui și aterizează cu capsula pe o planetă sălbatică și încă neatinsă de picior de om. Cu ajutorul lui Buck, roboțelul care are grijă de supraviețuirea lui, Willy va trebui să se descurce singur, rătăcind prin galaxie, până la sosirea unei misiuni de salvare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Iunie 2019
Stire din Cultură-Educație : Este week-end? Haideți la film!
Pagina a fost generata in 0.4873 secunde