Galerie FOTO / A început examenul de titularizare! Iată unde au loc probele în municipiul Constanța

156

Articole de la același autor

Aproximativ 1.200 de cadre didactice din județul Constanța susțin, la această oră, examenul de titularizare. Proba scrisă a început la ora 10,00, iar timpul de lucru pentru rezolvarea acesteia este de patru ore. 




La nivelul municipiului Constanța s-au constituit șapte centre de examen, organizate pe discipline: Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" - la istorie, geografie și științe socio-umane, Liceul Teoretic "Ovidius" - la limba și literatura română, limbi moderne și informatică, Liceul Teoretic "Traian" - la matematică și științe, Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu" - la învățământ preșcolar și primar, Liceul Tehnologic "I.N. Roman" - la disciplinele tehnice de specialitate, Colegiul Tehnic "Tomis" - la educație fizică și arte și Școala gimnazială nr. 43 "Ferdinand" - la religii și învățământ special.


Potrivit metodologiei de organizare și desfășurare a concursului de ocupare a posturilor sau catedrelor didactice vacante ori rezervate în unitățile de învățământ preuniversitar, candidații trebuie să obțină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât și la cea practică pentru a se titulariza (angajare pe perioadă nedeterminată). Cei care obțin nota minimă 5 se pot angaja pe o perioadă determinată.


Rezultatele concursului se vor afișa în data de 5 august la sediul unității de învățământ unde s-a desfășurat concursul. Înregistrarea contestațiilor și transmiterea acestora comisiei de rezolvare a contestațiilor are loc în intervalul 5 – 6 august, iar rezultatele finale se afișează pe 8 august.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5094 secunde