Gala Tânărului Actor Hop 2019. A fost stabilit juriul care decide laureații

156
Gala Tânărului Actor Hop 2019. A fost stabilit juriul care decide laureații - galatanaruluihop-1566152908.jpg

Articole de la același autor

Mai sunt doar două săptămâni până când va fi ridicată cortina la Gala Tânărului Actor Hop 2019. Evenimentul, organizat de Uniunea Teatrală din România - UNITER, se va desfășura între 2 și 5 septembrie și va fi găzduit de Teatrul de Stat Constanța. 
50 de concurenți vor păși în universul "Gigi Căciuleanu" și vor străbate lumi de dans către formarea lor profesională. Îi vor urmări și vor decide laureații regizorul și producătorul TV Adrian Batista, actrița Ioana Bogățian, regizorul Ada Lupu Hausvater, teatrologul, istoricul și criticul de teatru Ludmila Patlanjoglu și istoricul și criticul de dans Liana Tugearu. 


Jurații vor alege câștigătorii din acest an pentru marele premiu al Galei Hop - Premiul "Ștefan Iordache", Premiul pentru cea mai bună actriță - secțiunea individual, Premiul pentru cel mai bun actor - secțiunea individual, Premiul "Cornel Todea" pentru cea mai bună trupă de actori și Premiul "Sică Alexandrescu" - premiul special al juriului.


Publicul va decide premiul său și este așteptat să participe direct la gală, în Sala Mare a Teatrului de Stat Constanța, sau să urmărească transmisia livestreaming a celor patru zile de concurs pe site-ul Galei HOP. Joi, 5 septembrie, până la ora 20, publicul au ocazia de a-și vota online favoriții, pe site-ul www.galahop.uniter.ro. 


Accesul publicului spectator în Sala Mare a Teatrului de Stat este liber și este permis până la ora 18.30. Aflată sub direcția artistică a coregrafului și dansatorului Gigi Căciuleanu, Gala Tânărului Actor Hop este un proiect al UNITER care sprijină debutul artiștilor oferind oportunități de formare profesională și viitoare colaborări. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7806 secunde