Gala Studenților Români din Străinătate, într-o conjunctură inedită

de Simona ANGHEL Luni, 05 Octombrie 2015 79
Liga Studenților Români din Străi-nătate (LSRS) dă startul Concursului „Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate”. Termenul limită pentru înscrieri este 15 noiembrie, iar premiile vor fi decernate, ca în fiecare an, în cadrul Galei Studenților Români din Străinătate.

Anul acesta, evenimentul va sta sub egida numărului 7, fiind a VII-a ediție, pe 7 ianuarie 2016, în București, marcând șapte ani de existență a LSRS.

Premiile vor fi acordate studenților români cu experiență academică și extra-curriculară la cel mai înalt nivel pentru următoarele categorii: „Studentul Român al Anului din America de Nord” - un premiu pentru nivelul universitar și un premiu pentru nivelul post-universitar; „Studentul Român al Anului din Europa” - un premiu pentru nivelul universitar și un premiu pentru nivelul post-universitar; „Studentul Român al Anului de pe alte Continente”; „Studentul Român Erasmus al Anului”; „Premiul Special în Arte”; „Studentul Anului în România”.

Toate candidaturile, cu excepția celei pentru „Studentul Anului în România”, vor participa automat în competiția pentru Marele Premiu „Studentul Român al Anului în Străinătate”. Pentru Marele Premiu sunt eligibili toți studenții români care au studiat în străinătate în anul universitar 2014-2015, indiferent de aria geografică și domeniul de studiu.

Pentru informații suplimentare legate de concurs, cei interesați sunt rugați să trimită un email la adresa studentul anului@lsrs.ro. 

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei