Gala "Aproape de voi", la Medgidia

318
Gala

Articole de la același autor

Cele mai bune echipe de tineri pasionați de jurnalism din întreaga țară se vor întâlni, sâmbătă, la Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" din Medgidia, pentru a participa la etapa națională a concursului de jurnalism "Aproape de voi".

Competiția face parte din proiectul educativ Concursul revistelor școlare "Aproape de voi", proiect național organizat de Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" sub coordonarea prof. Gina Șerban.

Începând cu ora 12.00, în sala de festivități a Liceului Teoretic "Nicolae Bălcescu" va avea loc Gala "Aproape de voi", eveniment cultural - artistic și festivitate de premiere ce va reuni elevi pasionați de jurnalism, profesori, părinți, oameni de cultură.

"În contextul utilizării zilnice a noilor tehnologii atât pentru informare cât și pentru comunicare, se observă necesitatea formării la elevi a deprinderilor de redactare a unor articole pe diferite domenii, necesitatea însușirii tehnicilor clasice și moderne de documentare, investigare, redactare și tehnoredactare a unei publicații școlare precum și necesitatea consolidării comportamentului prosocial, dezvoltarea capacităților de socializare și comunicare, lucrul în echipă", explică profesorul coordonator al proiectului Gina Șerban. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.307 secunde