"Gaițele" se joacă de două ori, săptămâna aceasta, la Casa de Cultură

285

Articole de la același autor

"Gaițele" lui Al. Kirițescu ajung, săptămâna aceasta, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, de două ori.

Prima reprezentație a binecunoscutei comedii regizate de Gelu Colceag va avea loc, deseară, de la ora 19.00, iar cea de-a doua, joi, 5 martie, de la aceeași oră. Din distribuție, fac parte: Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Adriana Trandafir, Virginia Rogin, Manuela Hărăbor, Tudor Istodor, Diana Cavallioti, Gabriel Fătu, Ioana Ancea, Doina Teodoru, Ionuț Cioda, Cosmina Dobrotă, Andreea Chirițescu, Mariangela Coldea.

Una dintre cele mai valoroase comedii ale dramaturgiei contemporane românești, "Gaițele" sau "Cuibul de viespi", cum se intitula la începutul anilor ’30, are la bază un text de mare forță dramatică, ce degajă o energie uriașă. Altfel spus, acesta este un spectacol cu un enorm succes la public, care s-a bucurat, până acum, de creația și palmaresul unor mari actori ai scenei și filmului românesc, un spectacol ce va putea fi văzut într-o admirabilă distribuție.

Așadar, constănțenii vor avea de-a face cu o satiră socială, cum însuși autorul ei o numea, "în care m-am străduit, cu adevăr și mânie, să demasc lumea putredă ce mi se dezvăluise în toată hâda ei goliciune".

Prețul unui bilet: 110 - 130 lei, în funcție de locul ocupat în sală. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5885 secunde