Gabriel Cotabiță, concert, în week-end, la Constanța

383
1
Gabriel Cotabiță, concert, în week-end, la Constanța - cotabita1-1522341520.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii sunt invitați, deseară, la ora 20.00, în clubul "Doors", pentru o seară de discotecă incendiară și un concert extraordinar susținut de binecunoscutul Gabriel Cotabiță, un tip care a trecut în anii ’70-‘80 prin trupa Redivivus și care, alături de trupa Holograf, a scos în anul de grație 1984 cel mai bun album al ei. 


Gabriel Cotabiță este un cântăreț de muzică ușoară și pop-rock și solistul vocal al formației VH2 și fost component al cunoscutului grup rock Holograf, în anii ‘80. Face parte, alături de Silvia Dumitrescu, Marina Florea, Adrian Daminescu, Daniel Iordăchioaie, Loredana Groza sau Monica Anghel, din ultima generație de aur a muzicii ușoare românești, cea fabricată în a doua parte a anilor ’80 și la începutul anilor ’90. 


Așadar, pregătiți-vă să navigați în această zi de vineri printre combinezonul retro-futuristului astronaut YX-5793, smokingul negru dintre legendarii palmieri ai Festivalului Mamaia ’88 și fantasticul mullet postrevoluționar, cu vestă aurie și pantaloni pensați. 


Prețul unui bilet este 30 de lei. 


Comentează știrea

M.Traistariu
30 martie 2018
Pana cand...?!?

Bai , ajunge cu pensionarul asta vopsit la par !

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Martie 2018
Stire din Cultură-Educație : Vreți o seară "Fără Zahăr"?
Pagina a fost generata in 0.5661 secunde